Χθες (4/3) είχε φανεί ότι ο Ματ Λοτζέσκι είχε κάποιες ελπίδες να επιστρέψει στην ενεργό δράση στο ματς – φωτιά που δίνει την Πέμπτη (7/3) ο Παναθηναϊκός στην Πόλη με αντίπαλο την Νταρουσάφακα στο πλαίσιο της 25ης Αγωνιστικής της Ευρωλίγκα.

Ο Αμερικανός φόργουορντ είχε τραυματιστεί (θλάση) στις 8/2 στο ματς του τριφυλλιού με την Φενέρμπαχτσε και από τότε ήταν στα “πιτς”. Χθες έδειξε καλύτερα και έβγαλε μέρος του προγράμματος της προπόνησης. Αυτό έδωσε ελπίδες στο ενδεχόμενο της συμμετοχής του στο ματς με τους Τούρκους.

Σήμερα (5/3), όμως, τα δεδομένα άλλαξαν κι από κει που ο Λοτζέσκι είχε πιθανότητες να πάει αύριο (6/3) με την ομάδα στην Πόλη και να επιστρέψει στο ματς με την Νταρουσάφακα, ξαφνικά το ενδεχόμενο να είναι στην αποστολή και να παίξει φαντάζει δύσκολο.

Ο Λότζο είχε κάποιες ενοχλήσεις χθες και έτσι δεν κατόρθωσε να προπονηθεί κανονικά ή να βγάλει έστω και πάλι μέρος του προγράμματος. Ο παίκτης έκανε ατομικό πρόγραμμα και έτσι δύσκολα θα πετάξει με την ομάδα για την Πόλη και να είναι στην 12άδα. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί, πάντως, και αύριο πριν την αναχώρηση της ομάδας.

Από την άλλη το ματς θα χάσει και ο Ντίνος Μήτογλου (υπέστη θλάση και κάκωση στον ώμο στο ματς της περασμένης εβδομάδας με την Γκραν Κανάρια), ο οποίος συνέχισε τις θεραπείες και τις επόμενες μέρες θα φανεί ξεκάθαρα το πόσο καιρό θα μείνει εκτός αγώνων.