Τον τρόπο που ο Ολυμπιακός «επιστρέφει» στα παιχνίδια στα οποία αντιμετωπίζει προβλήματα εκθείασε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Σίτο Αλόνσο, στις δηλώσεις του πριν το αυριανό (3/11, 22:00) παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σίτο Αλόνσο:

«Καταλαβαίνω την ανησυχία του κόσμου. Όταν χάνεις πέντε παιχνίδια στη σειρά, η κατάσταση γίνεται περίπλοκη. Ακόμη περισσότερα, όταν αυτές οι ήττες γίνονται σε διάστημα 10 ημερών και δεν έχεις καν χρόνο να αντιδράσεις. Εμπιστεύομαι όμως τη δουλειά των παικτών μου.

Η αλήθεια είναι πως δεν με νοιάζει ποιος είναι ο επόμενος αντίπαλος. Ξέρω τον Ολυμπιακό. Είναι μία ομάδα με μεγάλες δυνατότητες, αλλά πρέπει να αντιστρέψουμε την κατάσταση ανεξαρτήτως αντιπάλου. Πρέπει να ανακτήσουμε τις αισθήσεις μας. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με μεγάλη εμπειρία που χρησιμοποιεί καλά τη δύναμή της στα παιχνίδια. Είναι δύσκολο να “καθαρίσεις” ένα παιχνίδι απέναντί τους, γιατί πάντα επιστρέφουν. Όλες οι ομάδες δυσκολεύονται στο κομμάτι της συγκέντρωσης, όταν παίζουν εκτός έδρας, αλλά ο Ολυμπιακός τα καταφέρνει».