Η Ζalgiris την προηγούμενη εβδομάδα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην Ευρωλίγκα σε μία σεζόν που αναμφίβολα θα ήθελε να ξεχάσει, καθότι τερμάτισε στην τελευταία θέση με ρεκόρ 8-20. Οι Λιθουανοί πέρα από τις εγχώριες υποχρεώσεις επικεντρώνονται στο πως θα φανούν πιο ανταγωνιστικοί την επόμενη σεζόν, άρα έχουν αρχίσει ήδη τον σχεδιασμό του.

Ο πρώτος που επέκτεινε την συνεργασία του μέχρι το 2024 με τους Λιθουανούς είναι ο Edgaras Ulanovas, που έπειτα από έναν χρόνο στην Fener επέστρεψε το καλοκαίρι στο αγαπημένο του Κάουνας. Ο 30χρονος φόργουορντ του συνόλου του Zdovc δεν εκκίνησε καλά την σεζόν, ωστόσο στην συνέχεια ανέβασε αρκετά την απόδοσή του και είχε τους μέσους όρους των 8,1 και των 4,3 ριμπάουντ.

Ένας ακόμη παίκτης που θα παραμείνει κάτοικος Κάουνας τουλάχιστον μέχρι το 2025 είναι ο Lucas Lecavicius, που αποτέλεσε το πιο σταθερό γρανάζι της backcourt των Πρωταθλητών Λιθουανίας με τους 10,2 πόντους και τις 4,2 ασίστ που μέτρησε, Τέλος αυτές οι δύο κινήσεις είναι πολύ σημαντικές και για την διατήρηση του γηγενούς κορμού, αφού ο Jankunas θα αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν.