H Efes αν και κάτοχος της Euroleague βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση παικτών, που θα την ανεβάσουν επίπεδο όπως οι Zizic, Clyburn . Μάλιστα τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία και για την απόκτηση του Dwayne Bacon, που έκανε όργια στην φετινή του rookie σεζόν στην Ευρωλίγκα, ενώ ακούγεται πως οι Τούρκοι έχουν κλείσει (και) τον Josh Nebo, που ήταν ένας από τους λίγους πάικτες που ξεχώρισαν στην φετινή εφιαλτική σεζόν που είχε η Zalgiris.

Βέβαια τις τελευταίες ώρες ακούγεται ότι η μεταγραφή του ψηλού της Zalgiris ίσως να ναυαγήσει, καθότι σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα είναι πιθανή η παραμονή του Bryant Dunston. Αν ανανεώσει για ακόμη μία σεζόν ο άλλοτε ψηλός του Ολυμπιακού τότε αυτόματα η περίπτωση Nebo παύει να υφιίσταται, καθότι τα πεντάρια της Efes θα είναι ήδη τέσσερα (Ζizic (κατά πάσα πιθανότητα), Pleiss, Dunston ή Nebo, Guven), ενώ οι δύο αυτοί παίκτες έχουν πανομοιότυπα χαρακτηριστικά με κυριότερο από αυτά να είναι η αθλητικότητα. 

Πάντως ακόμη κι αν ο Nebo δεν καταλήξει στους Πρωταθλητές Ευρώπης τότε σίγουρα θα συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον από ομάδες που βρίσκονται στην τοπ οκτάδα της Euroleague, καθώς τα νούμερά του ήταν κάτι παραπάνω από πολύ ικανοποιητικά ιδιαίτερα για ψηλό που έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του στο υψηλότερο επίπεδο. Συγκεκριμένα μέτρησε 8,8 πόντους, μάζευε 6,2 ριμπάουντ κι είχε 12,8 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.