Εδώ είναι που λένε ήρθε κι έδεσε το γλυκό… Δεν του έφτανε του Παναθηναϊκού η κακή εμφάνιση και ή ήττα από την Μπέγερν (80-79) η ομάδα θα γυρίσει και με ένα πρόβλημα από το Μόναχο πίσω στην Αθήνα. Ο Ματ Λοτζέσκι ξεκίνησε κανονικά στο ματς έπαιξε για 10′.01΄΄ και μετά δεν ξανάπαιξε καθόλου και είδε όλο το παιχνίδι ως θεατής. Η… μόνιμη απόσυρσή του στον πάγκο είχε να κάνει με ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε την ώρα του αγώνα. Ο Αμερικανός ένιωσε ενοχλήσεις στην γάμπα και γι αυτό έμεινε μόνιμα… παρκαρισμένος στον πάγκο από εκεί και πέρα. 

Η κατάστασή του θα φανεί σήμερα (17/10). Ο παίκτης θα υποβληθεί σε εξετάσεις στην Αθήνα για να διαπιστωθεί αν έχει κάτι σοβαρό ή όχι και να ξεκαθαρίσει μια και καλή το αν θα ενισχύσει την ομάδα στο σημαντικό πια ματς της Πέμπτης (18/10) με την Γκραν Κανάρια στο ΟΑΚΑ. 

Ο Λοτζέσκι είχε κομβικό ρόλο στον φετινό Παναθηναϊκό και ενδεχόμενη απουσία του θα αποδυναμώσει την γραμμή πυρός της ομάδας και θα της στερήσει μια σημαντική λύση από τα 6.75μ. όπου φάνηκε κόντρα στην Μπάγερν ότι η ομάδα είχε θέμα και τα μόλις 4/20 τρίποντα που πέτυχαν οι πράσινοι μιλάνε από μόνα τους.