Φαίνεται πως, ειδικά στην έδρα της, αν η Ρεάλ Μαδρίτης “φορτσάρει”, εξαιρετικά δύσκολα μπορεί κανείς να τη σταματήσει! Άλλη μία φορά, οι “Μερένχες” έδωσαν μία καταπληκτική παράσταση στο κοινό τους, υποτάσσοντας τη Σάσαρι με 115-94. Σε ένα ματς, όπου μάλλον και οι δύο… ξέχασαν να παίξουν άμυνα και να παίξουν σε πολύ υψηλό ρυθμό, οι Ιταλοί δε θα είχαν τύχη απέναντι στους “μετρ” σε αυτό το στυλ παιχνιδιού παίκτες του Πάμπλο Λάσο. Έχοντας ξανά περίσσεια ενέργεια, κέφι για να προσφέρουν στον κόσμο τους σκορ και θέαμα και, ως εκ τούτου, πλουραλισμό στην επίθεσή τους, “καθάρισαν” από την αρχή το παιχνίδι, μιας και το 27-17 του πρώτου δεκαλέπτου φάνηκε αδύνατο να ανατραπεί, λόγω της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων. Ο Μπουρούσης, λόγω της μορφής που πήρε ο αγώνας, αγωνίστηκε για λιγότερο από επτά λεπτά, σκοράροντας μόλις δύο πόντους. 

Η “υπερηχητική” Ρεάλ, πλέον, μετρά τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, με το ίδιο να συμβαίνει και στην άλλη πλευρά, αλλά αναφορικά με τις ήττες. Να δούμε ποιος θα τη σταματήσει αυτήν την ομάδα, η οποία, έστω κι αν είναι πολύ νωρίς, δείχνει να επιβεβαιώνει αυτούς που τη θεωρούν φαβορί της φετινής διοργάνωσης, μιας και το Final-4 είναι και στην έδρα της.

Ρεάλ Μαδρίτης (Λάσο): Ρίβερς 8 (2), Νοσιόνι 15 (3), Καμπάτσο 8 (2), Ματσιούλις 6, Ρέγιες 17, Ροντρίγκεζ 6 (2), Αγιόν 14, Κάρολ 15 (4), Γιουλ 15 (2), Μπουρούσης 2, Σλότερ 4, Μεζρί 5

Σάσαρι (Σακέτι): Λόγκαν 14 (4), Σόσα 15 (1), Σάντερς 10 (2), Ντεβέκι, Λαβάλ 12, Τσέσα, Ντάισον 16 (3), Σακέτι 3 (1), Βανούτσο, Μπρουκς 4, Τόντιτς 20 (3)