Στην σπουδαιότητα της νίκης κόντρα στον Ολυμπιακό στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Γαλατάσαραϊ, Εργκίν Αταμάν.

Η Γαλατάσαραϊ κατάφερε να φύγει με μία σπουδαία νίκη στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και μπορεί να μην κατάφεραν οι Τούρκοι να πάρουν την πρόκριση ή έστω να τη διεκδικήσουν στους “8” της Ευρωλίγκας, όμως ο προπονητής της ομάδας, Εργκίν Αταμάν, ήταν απόλυτα ικανοποιημένος με τις δύο νίκες κόντρα στους “ερυθρόλευκους”.

Αναλυτικά:

“Αντικαταστήσαμε τον Πλάις με τον Τάιους στα μέσα της τρίτης περιόδου και αυτό άλλαξε την άμυνά μας στο επιθετικό πικ εν ρολ του Ολυμπιακού. Βελτιώσαμε την εικόνα μας. Ημασταν εύστοχοι στα τρίποντα. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν εύστοχος. Πήραμε περισσότερη ενέργεια από αυτό, βελτιώθηκε η ψυχολογία μας κι έτσι καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Ισως ο Ολυμπιακός φθάσει στο Final Four, ίσως κατακτήσει ακόμα και την Euroleague, ενώ εμείς δεν θα παίξουμε καν στα πλέι οφ. Και όμως, νικήσαμε δυο φορές τον Ολυμπιακό και είναι κάτι πολύ σημαντικό και σίγουρα μας χαροποιεί αρκετά».