Ο Κώστας Βασιλειάδης μίλησε στην κάμερα του OlympiacosTV κατά την άφιξη της ομάδας του, της Μάλαγα, στο Ελ.Βενιζέλος και αναφέρθηε στην αναμέτρηση στο ΣΕΦ, στον ημιτελικό του Copa del Rey, αλλά και στο τι έχει αλλάξει από την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων.

‘’Με το σκεπτικό ότι η 4η ομάδα που προκρίνεται, θα έχει 7 νίκες, για εμάς δεν υπάρχουν περιθώρια λαθών. Ερχόμαστε εδώ για να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό, να είμαστε κοντά στο σκορ ως το τελευταίο λεπτό και στο τέλος να διεκδικήσουμε τη νίκη. Είμαστε καλά, είναι σημαντικό πως δεν έχουμε τραυματισμούς, δουλέψαμε αρκετά καλά και πιστεύω πως έχουμε τύχη’’.

Για τον ημιτελικό του Copa del Rey απέναντι στην Μπαρτσελόνα τόνισε: ‘’Τον αφήσαμε πίσω. Μιλήσαμε μετά το παιχνίδι, είδαμε τα λάθη μας και το τι πρέπει να βελτιώσουμε. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί απέναντι στην Μπαρτσελόνα, η οποία είναι μεγάλη ομάδα. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά κάποια μικρά λάθη μάς στέρησαν τη νίκη. Από εδώ και πέρα ξεκινάμε κάτι καινούριο, αρχίζει ο δεύτερος γύρος του Top 16 και είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη’’.

Κλείνοντας είπε πως ‘’ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει την ΤΣΣΚΑ που είναι πάρα πολύ σημαντικό. Είναι πρώτος στον όμιλο και πάρα πολύ καλή ομάδα. Με την αλλαγή του προπονητή, άλλαξαν πάρα πολλά πράγματα. Πιέζει πάρα πολύ στην άμυνα. Ο Ολυμπιακός είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και πιστεύω πως θα πάει πολύ μακριά’’.