Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο είχε σε εκπληκτική κατάσταση τον Λούκα Ντόντσιτς, με τον 18χρονο σούπερ σταρ να πετυχαίνει 27 πόντους με 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ εξίσου καλοί ήταν οι Άντονι Ράντολφ και Γκουστάβο Αγιόν με 12 και 16 πόντους αντίστοιχα. Πάλεψαν από πλευράς Εφές οι Έρικ ΜακΚόλουμ και Ρίκι Λέντο με 26 και 17 πόντους αντίστοιχα.

Η Ρεάλ μπήκε αρκετά δυνατά από νωρίς στο παρκέ του Σινάν Ερντέμ και έχοντας σε εκπληκτική κατάσταση τους «ψηλούς», Αγιόν και Ράντολφ, πήρε από νωρίς διψήφια διαφορά, με το παιδί-θαύμα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, να μοιράζει και στους δύο ασίστ. Η Εφές στη συνέχεια προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι και με την είσοδο του Στίματς ο Ντάνστον πήρε τις απαραίτητες ανάσες, ενώ ΜακΚόλουμ και Λέντο πήραν περισσότερες επιθετικές προσπάθειες, με το ημίχρονο να βρίσκει τη Ρεάλ μπροστά στο σκορ με 36-45.

Το β’ ημίχρονο ξεκίνησε με την Εφές να είναι ακόμα καλύτερη στο παρκέ και να μειώνει κι άλλο τη διαφορά σε ένα χρονικό σημείο που ο Πάμπλο Λάσο αποφάσισε να ανοίξει το ρόστερ και να ξεκουράσει τον Ντόντσιτς με τον Ράντολφ. Τα πολλά λάθη των Μαδριλένων (2-7) έδωσαν το δικαίωμα στην ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς να φτάνει ακόμα και στους 3 (61-64), όμως η είσοδος των Ράντολφ και Ντόντσιτς έδωσε άλλη ώθηση στους Ισπανούς που επανέφεραν τη διαφορά.

Τα δεκάλεπτα:

19-28, 36-45, 56-62, 74-88

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα εδώ!