Ο Ίαν Βουγιούκας μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Μακάμπι, σε δηλώσεις του στην συνδρομητική τηλεόραση, αναφέρθηκε στην σημαντικότητα αυτής της νίκης, ενώ παράλληλα σχολίασε την εμφάνιση του Μάικ Τζέιμς, αλλά και τι σκεφτόταν την στιγμή που ήταν σε εξέλιξη η τελευταία επίθεση της ομάδας του.

Αρχικά ο παίκτης του Παναθηναϊκού δήλωσε «Έτσι όπως έχει πάει το μπάσκετ, ποιος αγώνας μου πάει; (γέλια). Χαίρομαι που βοήθησαν την ομάδα και δείξαμε ότι προσπαθούμε να βγάλουμε τη φήμη ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε εκτός έδρας. Τα καταφέραμε εδώ και στην Μάλαγα κι αυτό μας δίνει ώθηση. Έχουμε μιλήσει ως παίκτες, αλλά και με το σταφ. Μας προπονούν για να έχουμε το μυαλό μας εδώ. Και ο Τζέιμς και ο Πέινς μας βοηθούν. Είναι μία μεγάλη νίκη».

Ενώ για την τελευταία φάση του αγώνα με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς είπε «Σκεφτόμουν ότι μόλις είχε βάλει ένα καλάθι κι ήθελα να το ξαναβάλει, για να μην πάει στράφι η προσπάθεια της ομάδας. Δείξαμε χαρακτήρα και παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ. Θα ήταν κρίμα να το χάναμε».