Ο Sergio Rodriguez δείχνει να βρήκε την Ιθάκη του στην Armani Milano μετά από μια όχι και τόσο απολαυστική και ευχάριστη για εκείνον 2ετία στην CSKA. Ο Ισπανός σήκωσε μεν με τους Μοσχοβίτες την κούπα της Euroleague το 2019, αλλά γενικά δεν έδειξε να κόλλησε ποτέ στους Ρώσους.

Δεν ήταν εκεί το πρώτο βιολί, ήθελε να παίζει περισσότερο, ψιλομουρμούραγε κιαι γενικά δεν έδειχνε να θεωρεί παράδεισο την ομάδα της Μόσχας.

Στην Armani, στην οποία μετακόμισε το καλοκαίρι, δείχνει να έχει βρει όλα αυτά που έψαχνε και να είναι χαρούμενος.

Ηταν από τα απόλυτα σημεία αναφοράς της ομάδας μέχρι την διακοπή σε Ιταλία και Euroleague και στην Ευρώπη είχε μέσο όρο 13 πόντους και 5.4 ασίστ.

Ο Sergio Rodriguez επιβεβαίωσε του λόγου το αληθές. Ο 34χρονος Ισπανός γκαρντ τόνισε σε δηλώσεις, που έκανε στην ιστοσελίδα «Solobasket», ότι είναι χαρούμενος στην Armani MIilano και θέλει να μείνει στην ομάδα, με την οποία έχει ακόμα συμβόλαιο για άλλα δυο χρόνια.

Μάλιστα οι δηλώσεις του έδειξαν ξεκάθαρα ότι δεν ισχύουν τα σενάρια που λένε ότι… ψάχνεται για να γυρίσει πίσω στην Ισπανία και να παίξει σε κάποια από τις μεγάλες ομάδες της πατρίδας του.

Αναλυτικά ο Sergio Rodriguez ανέφερε:  «Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο πέρα από το να μείνω στο Μιλάνο. Έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα και βλέπω σπουδαία προοπτική σε αυτήν. Είμαι πολύ χαρούμενος, δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο».