Ο Παναθηναϊκός που είδε διασυρθεί πριν από 48 ώρες από την Villeurbanne στην Γαλλία μεταμορφώθηκε στο Μιλάνο. Έγινε λιοντάρι, δάγκωσε στο λαιμό την Armani και πήρε μια μεγάλη νίκη (80-77).

Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε μετά το ματς για την μεταμόρφωση αυτή. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε ότι το «τριφύλλι» άλλαξε πνευματικά μέσα σε 48 ώρες μετά το ναυάγιο απέναντι στην Villeurbanne, πάλεψε επί 40 λεπτά και έτσι σώριασε (80-77) στο καναβάτσο την Armani μέσα στο Μιλάνο.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε μετά το ματς: «Η μεγαλύτερη βελτίωση ήταν πνευματικά μέσα σε 48 ώρες ήμασταν εντελώς διαφορετικοί πνευματικά. Όπως είπα στα αποδυτήρια, εάν θες να κερδίσεις ειδικά εκτός έδρας πρέπει να παίζεις για 40 λεπτά. 25 ή 30 λεπτά δεν είναι αρκετά. Απόψε παλέψαμε για 40 λεπτά, εστιάσαμε στις λεπτομέρειες και κερδίσαμε»

Ο Βόβορας αποκάλυψε και τι είπε στους παίκτες του σε ένα τάιμ άουτ που πήρε και όπως φαίνεται τα λόγια του έπιασαν τελικά τόπο, καθώς η ομάδα πήρε το μεγάλο «διπλό» και μάλιστα σε ένα ματς που βρέθηκε να χάνει με 15 πόντους: «Το πιο σημαντικό είναι και σχετικά με αυτό μιλήσαμε σε ένα τάιμ άουτ είναι να παίξουμε ως ομάδα. Να πασάρουμε την μπάλα να έχουμε καλύτερες αποστάσεις. Είναι δύσκολο να σκοράρεις στην πίεση της Armani αλλά τα κλειδιά είναι να δείξεις χαρακτήρα. Για να κερδίσεις μια ομάδα σαν την Αρμάνι πρέπει να δείξεις χαρακτήρα”.