Ακόμα κάνει λάθη ο Παναθηναϊκός… Οι «πράσινοι» έκαναν 19 λάθη απέναντι στην Valencia και ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Βόβορας, τόνισε μετά το ματς ότι αυτό ήταν το αδύναμο σημείο του τριφυλλιού, που έδωσε τη νίκη με 95-83 στους Ισπανούς

Ο Γιώργος Βόβορας τόνισε η ομάδα δεν μπόρεσε να ελέγξει τα λάθη της σε ένα ματς που είχε την ευκαιρία να το κερδίσει, καθώς μέχρι το 30΄ το παιχνίδι ήταν κλειστό. Από την άλλη ο κόουτς του Παναθηναϊκού ανέφερε ότι στο τέταρτο δεκάλεπτο, που κρίθηκε το ματς η ομάδα έδωσε την ευκαιρία στην Valencia να βρει ρυθμό και να βάλει πολλά τρίποντα και το ματς ξέφυγε και το «τριφύλλι» δεν μπορούσε πια να ακολουθήσει.

Αναλυτικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας είπε μετά την ήττα από την Valencia: «Ξέραμε από την αρχή ότι έπρεπε να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα στην επίθεση με σπουδαίο ταλέντο που μπορεί να σκοράρει από κοντά και μακριά. Το να ελέγξουμε τα λάθη μας ήταν το πιο αδύναμο σημείο μας, κάναμε 19 λάθη. Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις ένα εκτός έδρας παιχνίδι έτσι.

Στα πρώτα 30 λεπτά ήταν κλειστό παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρία να κερδίσουμε. Στο τέταρτο δεκάλεπτο η Βαλένθια σκόραρε πολλά τρίποντα , είχε καλές επιλογές στην επίθεση, βρήκε ρυθμό και ήταν δύσκολο για εμάς να επιστρέψουμε».