Ο Γιώργος Βόβορας δεν χρειάστηκε και πολλά λόγια για να περιγράψει τι έφταιξε και ο Παναθηναϊκός είδε την Villeurbanne να τον ισοπεδώνει με 97-73 μέσα στην Γαλλία στο εξ αναβολής ματς της 3ης Αγωνιστικής της Euroleague.

Και τι να έλεγε άλλωστε. Η τραγική εικόνα του Παναθηναϊκού ήταν τόσο εμφανής που τα πολλά λόγια ήταν περιττά για την κάκιστη εμφάνιση και την βαριά ήττα που… διέγραψε το πολύ καλό παιχνίδι που είχε κάνει η ομάδα την περασμένη εβδομάδα απέναντι στην Bayern.

O προπονητής του Παναθηναϊκού περιέγραψε με λίγα λόγια την εικόνα της ομάδας. Ο Βόβορας στάθηκε πάντως στην ενέργεια που είχαν οι δυο ομάδες και τόνισε ότι αυτό ήταν το κλειδί που έφερε το «ναυάγιο».

Αναλυτικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας είπε μετά το ματς με τους Γάλλους στο «Astroballe»:

 Ο πράσινος κόουτς είπε αρχικά: «Η Villeurbanne άξιζε τη νίκη και αυτό διότι έπαιξε καλύτερα τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Ειχαμε πει πριν από το ματς ότι το κλειδί ήταν να ματσάρουμε την ενέργεια και να παίξουμε δυνατά».

Και κατέληξε: «Δεν το κάναμε, βρήκαν το μομέντουμ μετά τα εύστοχα σουτ και είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσεις μια ταλαντούχα ομάδα όπως η Villeurbanne από τη στιγμή που βρίσκει ρυθμό και μετά».