Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον πάγκο της Ζαλγκίρις μετά το τέλος της σεζόν και έδειξε ότι θα μείνει στην ομάδα και στη νέα αγωνιστική περίοδο εκτός κι αν έρθουν τα πάνω κάτω. Ο Λιθουανός το είπε ξεκάθαρα αυτό με τον τρόπο του μετά το σημερινό (25/4) ματς με την Φενέρ στο Κάουνας, όπου οι Τούρκοι κέρδισαν με 99-82, έκαναν το 3-1 και πήραν το εισιτήριο της πρόκρισης για το φάιναλ φορ.

Ο Σάρας ρωτήθηκε μετά το παιχνίδι με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για το όλο θέμα και απάντησε: «θα πρέπει να με διώξετε με τις κλωτσιές, θα είμαι εδώ και του χρόνου εκτός αν συμβεί κάποιο θαύμα»!

Ο προπονητής Ζαλγκίρις έκανε και τον απολογισμό των μαχών με την Φενέρμπαχτσε, αλλά και την φετινή πορεία της ομάδας του στην Ευρωλίγκα και επισήμανε: «Έχω ένα περίεργο αίσθημα μέσα μου. Νομίζω πως δεν εξαντλήσαμε τις ευκαιρίες μας στη σειρά. Κάναμε έξι φάουλ σε δύο δεκάλεπτα. Η σεζόν μας βέβαια στην Euroleague ήταν καταπληκτική. Συγχαρητήρια στην Φενέρμπαχτσε, μια ομάδα που ήταν καλύτερη σε αυτή τη σειρά και έχει μεγαλύτερη εμπειρίες σε τέτοιους αγώνες. Πιστεύω ότι χάσαμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι πιο ενδιαφέρον σε αυτή τη σειρά στο Game 3. Σήμερα κάναμε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις μας και πληρώσαμε το τίμημα».