Ο Nikola Milutinov αποφάσισε πριν φύγει για την «κρύα» Ρωσία να… αγοράσει δύο σπιταρόνες, επενδύοντας στη περιοχή της Μεσσηνίας.

Μια χρυσή επένδυση αποφάσισε να κάνει ο μέχρι πρότινος center του Ολυμπιακού, αγοράζοντας δύο υπερτελέστατες κατοικίες στη Μεσσηνία και την Costa Navarino.

Ο Nikola Milutinov θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν με τη φανέλα της CSKA Moscow, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα έρχεται και στη χώρα μας, που τόσο πολύ αγάπησε, όπως εξάλλου κάθε ξένος παίκτης που μας επισκέπτεται.

Λίγο πριν αναχωρήσει για τη Ρωσία, ο Σέρβος αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο «άνοιγμα» αγοράζοντας δύο πολυτελέστατες σπιταρόνες στη Μεσσηνία και συγκεκριμένα στην Costa Navarino, αξίας 1,5 εκ. ευρώ!

Σύμφωνα με την «eleftheriaonline.gr» ο Milutinov προχώρησε σε αυτή την αγορά και μάλιστα όπως είναι γνωστό για τέτοιες μεγαλεπήβολες επενδύσεις, θα δοθεί κι η λεγόμενη χρυσή βίζα.

Συγκεκριμένα, ιδιαίτερα σημαντικό να αναφερθεί πως τα διαμερίσματα, που αποτελούν μέρος του ξενοδοχείου The Westin Resort, στην Costa Navarino, πωλούνται σε όσους θέλουν να κάνουν επένδυση και να απολαύσουν τις διακοπές τους για 8 εβδομάδες κάθε χρόνο, εκτός της υψηλής περιόδου (εναλλακτικά, για περιορισμένο αριθμό κατοικιών, υπάρχει η επιλογή για 4 εβδομάδες χρήσης, εκ των οποίων οι 2 εντός της υψηλής θερινής σεζόν).

Επομένως, όσον αφορά το υπόλοιπο διάστημα, το ξενοδοχείο εντάσσει τα διαμερίσματα στο δυναμικό του και αναλαμβάνει τη διαχείρισή τους, αποδίδοντας στους ιδιοκτήτες ετήσιο εισόδημα μέσα από ένα 18ετές, πλήρως οργανωμένο πρόγραμμα αξιοποίησης των διαμερισμάτων.

ΠΗΓΗ: eleftheriaonline.gr