Ημέρα «αιωνίων» είναι η σημερινή, καθώς τόσο ο Ολυμπιακός αλλά και ο Παναθηναϊκός ρίχνονται στην μάχη της 6ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, που ταυτόχρονα αποτελεί την πρώτη του δευτέρου γύρου της κανονικής περιόδου.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ (20/11, 19:45 – Novasports 2) την Βαλένθια έχοντας ως σκοπό να διευρύνει το αήττητο σερί της στο 6-0, με τον Γιώργο Σφαιρόπουλο να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Γιώργου Πρίντεζη, Ιωάννη Παπαπέτρου και Ματ Λοτζέσκι. Στον αντίποδα, η Ισπανική ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου με 1-4, με την καρέκλα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς να τρίζει, ενώ απών θα είναι και ο Βαν Ρόσομ. Ντεμπούτο θα κάνει ο Νεμάνια Νέντοβιτς.

Λίγο αργότερα (20/11, 21:45 – ΝΕΡΙΤ) ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Πολωνία απέναντι στην Τούροβ, θέλοντας να πετύχει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη, καθώς δεν τα κατάφερε ούτε στο Μόναχο, ούτε στην Βαρκελώνη. Απέναντι στο συγκρότημα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα παραταχθεί η άκρως επικίνδυνη Τούροβ, η οποία θέλει τη νίκη ώστε να έχει πιθανότητες πρόκρισης, ενώ το 3-2 μόνο ασφάλεια δεν προσφέρει στους «πράσινους».

Απών για την ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα είναι εκτός από τον ΝτεΜάρκους Νέλσον και ο Αντώνης Φώτσης ο οποίος έμεινε στην Αθήνα λόγω στομαχικών διαταραχών και να είναι αμφίβολος για το αποψινό παιχνίδι.