Tη δεύτερη πράξη στα ματσαρίσματα μεταξύ Barca-Bayern και Μilano-Efes έχουμε σήμερα. Συγκεκριμένα η Barca υποδέχεται την Bayern σήμερα στις 9, με τους Blaugrana να θέλουν να κάνουν το 2-0 απέναντι στην σκληροτράχηλη ομάδα του Trinchieri, η οποία θα αγωνιστεί χωρίς το μεγάλο της αστέρι Darrun Hilliard, που υπέστη ένα σοβαρό τραυματισμό στην κλείδα. Οι Καταλανοί θα αγωνιστούν χωρίς τις γνωστές απουσίες των Higgins και Oriolla, ωστόσο υπερτερούν κατά πολύ ποιοτικά από τους αντιπάλους τους και θέλουν να πάρουν τη δεύτερη νίκη που πιθανότατα θα τους εξασφαλίσει την πρόκριση στο Βελιγράδι.

Στο άλλο ζευγάρι της ημέρας η Olimpia υποδέχεται την Efes, με το σύνολο του Messina να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Συγκεκριμένα ήδη έχει δεχτεί ένα break, την στιγμή που ο πολύ ποιοτικός Melli δεν θα είναι διαθέσιμος στα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς. Έτσι οι Λομβαρδοί θα έχουν μια ελλιπή φρόντλαιν, διότι πέραν του Melli εκτός θα είναι κι ο Μήτογλου. Από την άλλη οι Τούρκοι έχουν ήδη πετύχει τον στόχο τους με τη μία εκτός έδρας νίκη και θέλουν να επικρατήσουν και σήμερα, ούτως ώστε να κάνουν το 2-0, τη στιγμή που την άλλη εβδομάδα η σειρά μεταφέρεται στην Πόλη.

Και ΝΒΑ έχει το μενού

Συγκεκριμένα στις 2:30 τα ξημερώματα οι Timberwolves υποδέχονται τους Grizzles, με τη συγκεκριμένη σειρά να βρίσκεται στο 1-1 και τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να πάρουν το πάνω χέρι. Οι Μavs, οι οποίοι έχουν αμφίβολο τον σούπερ σταρ τους Luca Donsic, παίζουν στη Γιούτα απέναντι στους Jazz με το εν λόγω ματσάρισμα να βρίσκεται στο 1-1. Τέλος οι Warriors με το υπέρ τους 2-0 θα αντιμετωπίσουν τους Nuggets και  σε περίπτωση νίκης θα έχουν σχεδόν εξασφαλισμένη την πρόκριση στους «4» της Δύσης.

Αναλυτικά τα παιχνίδια:

Barcelona- Bayern 21:00 Novasports 5HD

Μilano – Efes 21:30 Novasports 4HD

Τimberwolves – Grizzlies 02:30 COSMOTE SPORT 4 HD

Jazz – Mavericks 04:00 COSMOTE SPORT 7 HD

Νuggets – Warriors 05:00