Ο Ισπανός γκαρντ της “βασίλισσας” σχολίασε παράλληλα το γεγονός ότι συγκρίνεται με τον Κριστιάνο Ρονάλντο λόγω ομάδας ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην εικόνα της Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά:

Για τον Ναβάρο: «Δεν τους καταλαβαίνω. Υπάρχουν παίκτες που βοήθησαν και συνεχίζουν να βοηθούν μια ομάδα και δεν θα έπρεπε ποτέ να στοχοποιούνται. Ο κόσμος έχει μικρή μνήμη στην περίπτωσή του. Ο Χουάν Κάρλος έδωσε πολλά στην Μπαρτσελόνα και δεν τους καταλαβαίνω».

Για την εικόνα της Μπαρτσελόνα: «Όχι, δεν είμαι χαρούμενος για τις ήττες τους. Από τότε που ήμουν ένας μικρός οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης, δεν χαιρόμουν ποτέ για τις ήττες της Μπαρτσελόνα. Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα είναι πού βρισκόμαστε εμείς και το γεγονός ότι παλεύουμε για άλλον έναν τίτλο»

Για την σύγκριση του με τον Ρονάλντο: «Δεν θα έλεγα πως νιώθω έτσι. Οι συμπαίκτες και ο προπονητής μου με πιστεύουν και βγαίνω μπροστά όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Είναι κάτι που μου αρέσει να κάνω, να παίρνω την ευθύνη σε αυτές τις στιγμές. Είμαι άνετος με αυτό και προσπαθώ να παίρνω την καλύτερη επιλογή».

Για το ενδεχόμενο μετακόμισης στο NBA: «Δεν έκλεισα ποτέ την πόρτα του ΝΒΑ. Πέρυσι ανανέωσα τη συμφωνία μου με την Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία είμαι χαρούμενος. Θέλω να είμαι εδώ και να παλεύω για όλους τους τίτλους. Η πόρτα του ΝΒΑ δεν γίνεται ποτέ να κλείσει, στο μέλλον δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Προς το παρόν συγκεντρώνομαι στο “τώρα”».