Άμεσες ήταν οι εξελίξεις στη Μπαγερν Μονάχου λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό των Γερμανών από το από το Τοp-16 της Euroleague, καθώς ο Κέι Σι Ρίβερς αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα ως το τέλος της χρονιάς.

Ο 28χρονος Αμερικανός γκαρντ ήρθε το καλοκαίρι στους Βαυαρούς, σε μια χρονιά που ξεκίνησε με μεγάλο ενθουσιασμό για την ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς, όμως με τον πρόωρο αποκλεισμό από την Euroleague να πλησιάζει, τα πρώτα “σύννεφα” είχαν κάνει την εμφάνιση τους στην υπόθεση του.  Έτσι με σημερινή της ανακοίνωση η Μπάγερν γνωστοποίησε την απόφαση του παίκτη να μην ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα, αποχωρώντας μετά από 3 μήνες παρουσίας στη Γερμανία, έχοντας πραγματοποιήσεις εξαιρετικές εμφανίσεις σε αυτό το διάστημα, μιας και μετρούσε 15 πόντους κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα και 10.8 στην Euroleague. 

Σε ότι αφορά το μέλλον του, ο Ρίβερς φαίνεται πως έχει ήδη πρόταση στα χέρια του από την πρώην ομάδα του, τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Πάμπλο Λάσο να είναι έτοιμος να  προσθέσει άλλη μία ποιοτική λύση στο “οπλοστάσιο” του.

rivers.png