Ποιος θα πάει στο Λονδίνο; Είναι πιο… κοντά ο Ολυμπιακός; Μπορεί ο Παναθηναϊκός να κερδίσει δεύτερη φορά την “Μπάρτσα” στη Βαρκελώνη; Θα αντέξει η Εφές στο “καυτόΣΕΦ;

Οι… ειδικοί (τρομάρα μας) κάνουμε καθημερινές αναλύσεις, αλλά έχει ενδιαφέρον να ακούσουμε και τον απλό φίλαθλο. Αυτόν που δεν βάζει κατ’ ανάγκη κάτω αριθμούς και δεδομένα, που “μιλά” με την… ψυχή και το “θέλω“, που επιθυμεί να δει την ομάδα του στο φάιναλ φορ, ακόμα και σε πείσμα των πιθανοτήτων.

Εμείς σκεφτήκαμε να στήσουμε ένα… δημοψήφισμα. Το κάναμε στο twitter, ρωτώντας σας “πόσες ελληνικές ομάδες περιμένετε να δείτε στο Λονδίνο. Τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, καμία, ή και τις δύο;“.

Για αρχή, οι πρώτοι που ψήφισαν φάνηκαν υπεραισιόδοξοι, καθώς το 100% πιστεύει ότι και οι δύο “πρεσβευτές” μας θα παραδώσουν τα διαπιστευτήρια τους στην πρωτεύουσα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, στο Λονδίνο.

Καταθέστε και τη δική σας άποψη, πατώντας εδώ. Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Πέμπτης, λίγο πριν το τζάμπολ του αγώνα στη Βαρκελώνη