Ντέρμπι για 25 λεπτά ήταν το ΤΣΣΚΑ-Φενέρ καθώς μετά τα μισά του τρίτου δεκαλέπτου η “ρωσική αρκούδα” πάτησε γκάζι και καθάρισε το ντέρμπι με την τουρκική ομάδα. Κορυφαίοι για τους γηπεδούχους οι Τζέιμς με 31 και Στρέλιενκς με 23 πόντους , ενώ από την Φενέρ διασώθηκε ο εξαιρετικός Κώστας Σλούκας με 20 πόντους.

Ο αγώνας 

Στο πρώτο δεκάλεπτο η ΤΣΣΚΑ μπήκε πιο δυνατά στο παρκέ και στην επίθεση με αποτέλεσμα να προηγηθεί με 8-2 στα πρώτα λεπτά της περιόδου. Σε εκείνο το σημείο όμως η Φενέρμπαχτσε αντέδρασε άμεσα και απάντησε με ένα γρήγορο 8-0 με πρωταγωνιστή τον Κώστα Σλούκα. Προς το τέλος του δεκαλέπτου η καμία ομάδα δεν μπόρεσε να ανοίξει την διαφορά με αποτέλεσμα το σκορ του δεκαλέπτου να κλείσει στο 19-17.

Στην δεύτερη περίοδο η ΤΣΣΚΑ πήρε προβάδισμα +5(28-23)έχοντας για  κύριο εκφραστή των επιθέσεων της τον Χίλιαρντ.Η Φενέρμπαχτσε δεν άφησε ωστόσο σε κανένα σημείο την ΤΣΣΚΑ να ξεφύγει στο σκορ. Οι Ρώσοι κατάφεραν μόνο να κλείσουν το ημίχρονο στο +5.

Στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς στην επίθεση με αποτέλεσμα να ανεβάσουν την διαφορά στους δώδεκα (52-40) στο 24′,με πρωταγωνιστές τους Μάικ Τζέιμς και Στρελιενκς .Προς το τέλος του δεκαλέπτου η “ρωσική αρκούδα” ανάγκασε την Φενέρ να μείνει άποντη για τρία λεπτά αλλά και στο – 15(64-49) που ήταν και το σκορ του δεκαλέπτου. 

Το τελευταίο δεκάλεπτο η ΤΣΣΚΑ το μετέτρεψε σε διαδικαστικό καθώς διαχειρίστηκε άψογα την διαφορά που πήρε στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Η Φενερ δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση και το σκορ ξέφυγε κατά πολύ για την ρωσική ομάδα(77-59 στο 25′).Το 88-70 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης δείχνει την εικόνα της αναμέτρησης. 

Δεκάλεπτα :21-17,39-34, 64-49,88-70

 Τα στατιστικά του αγώνα :https://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=68&seasoncode=E2019#!boxscore