Ο Τζέιμς κοινοποίησε στο προσωπικό του προφίλ στο twitter μία δημοσίευση στην οποία αναφερόταν στην απόδοση της Αρμάνι Μιλάνο στα ιταλικά πλέι οφ. Ο φίλος του Παναθηναϊκού αφού έδωσε τα εύσημα στον Αμερικανό για την πρόκριση της Αρμάνι, του υπενθύμισε κάποια λόγια που είχε πει μετά την φυγή του από τον Παναθηναϊκό.

Ο παίκτης της Αρμάνι έμοιαζε να έχει μερικά παράπονα για το γεγονός πως το όνομα του δεν ακουγόταν συχνά στις κερκίδες και ο φίλος του “τριφυλλιού” του παρέθεσε το παράδειγμα της επιστροφής του στην Αθήνα, όταν και αποθεώθηκε. Το γεγονός της μη επιβράβευσης του μετά από τα χαμένα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, βρίσκουν ωστόσο αντίθετο τον Αμερικανό, κατά τον οποίο η στήριξη πρέπει να είναι αντίστοιχη τόσο έπειτα από μία ήττα όσο και μετά από μία νίκη.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο φίλος του Παναθηναϊκού: “Είπες πως δεν φωνάζαμε το όνομα σου στην Αθήνα. Σε χειροκροτήσαμε όταν ήρθες, αλλά στην τελική χάσαμε και δεν τραγουδήσαμε για κανέναν”.

Ο Τζέιμς διαφώνησε με την παραπάνω άποψη και τόνισε πως πρέπει να υποστηρίζει κανείς την ομάδα του, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων: “Συνεπώς, εάν δεν μπορείς να χειροκροτήσεις μετά από μία ήττα μην το κάνεις ούτε μετά από μία νίκη. Είναι σαν να το χτυπάς στο πρόσωπο μου”.

Η διαφωνία του Τζέιμς με τον φίλο του Παναθηναϊκού:

Tags:
Mike James