Ο μεγάλος τελικός της Ευρωλίγκα, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης, ξεκινά σε λίγη ώρα, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν το τρόπαιο της Ευρωλίγκα για τη σεζόν 2014-2015. Σε κάθε περίπτωση, δε θα μιλάμε για back-to-back, με περσινή πρωταθλήτρια τη Μακάμπι. Οι «ερυθρόλευκοι» σε περίπτωση νίκης θα πανηγυρίζουν το τέταρτο ευρωπαϊκό τους τρόπαιο, ενώ οι γηπεδούχοι «Μερένχες» το ένατο.

palacio-gipedo-telikoi

Εδώ και αρκετή ώρα, οι φίλοι των δύο ομάδων έχουν προσέλθει στο «Barclaycard Center» κατά την πλειοψηφία τους, με εκείνους του Ολυμπιακού μάλιστα να έχουν ξεκινήσει εδώ και πολλή ώρα το τραγούδι, ευρισκόμενοι διαγώνια πίσω από τη δεξιά μπασκέτα, όπως φαίνεται από την κεντρική λήψη της τηλεόρασης. Αυτή η αφοσίωσή τους δεν περνά απαρατήρητη, τόσο από τους υπόλοιπους φίλους της ομάδας που δε βρίσκονται στο γήπεδο, όσο και από τους Ισπανούς που θαυμάζουν τη «θερμή» ατμόσφαιρα που έχουν δημιουργήσει.

palacio-olympiacos-telikos-opadoi

olympiacos-palacio-opadoi-telikos

Οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης, πιστοί στο ραντεβού όλων των εντός έδρας αγώνων της ομάδας τους, θέλουν να «σπρώξουν» τους παίκτες του Πάμπλο Λάσο προς τη Γη της Επαγγελίας.

real-opadoi-telikos

Ασφαλώς, έχοντας το Final-4 στο σπίτι τους, δε θα μπορούσαν παρά να… ρίξουν μία ματιά στην πλούσια ευρωπαϊκή τους τροπαιοθήκη, προκειμένου όλα τα κύπελλο να είναι «αστραφτερά», για να υποδεχθούν το επόμενο.

real-tropaia

Ενώ οι δύο «μονομάχοι» παράλληλα, έχουν βγει για την καθιερωμένη προθέρμανση…

olympiacos-real-zestama

Κεντρικός πρωταγωνιστής της «τιτανομαχίας», είναι ο Βασίλης Σπανούλης. Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» αποτέλεσε σήμερα ξεχωριστό κομμάτι σε ισπανική εφημερίδα, λόγω των κατορθωμάτων του στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τις δηλώσεις του για το ματς που ξεκινά εντός ολίγου.

spanoulis-efimerida