Μπορεί η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, να μην είναι το ίδιο «πυρηνοκίνητη» τον τελευταίο καιρό, αλλά έχει καταφέρει τουλάχιστον να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει, προκειμένου να προκριθεί στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκα. Ένα από αυτά τα παιχνίδια, ήταν και το αποψινό απέναντι στην Αναντολού Εφές, με τους παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη να δυσκολεύονται, αλλά να παίρνουν την νίκη με 88-83. Παράλληλα, έφεραν σε ακόμη πιο δύσκολη θέση την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς, η οποία χρειάζεται στο εξής οπωσδήποτε αποτελέσματα, για να μην χάσει τη θέση της ανάμεσα στις οκτώ κορυφαίες.

Οι φιλοξενούμενοι, είχαν ξεκινήσει πιο δυναμικά, προηγούμενοι με 4-13 στα πρώτα πέντε λεπτά, με ηγέτες τους Κρίστιτς και Ερτέλ. Οι Μοσχοβίτες, όμως, με σερί 12-3, προηγήθηκαν στο σκορ, για να υπάρξει ξανά αντίδραση από πλευράς Τούρκων, ώστε να φτάσουν να προηγηθούν στο πρώτο δεκάλεπτο με 21-27. Βελτιωμένη στο δεύτερο δεκάλεπτο, όμως, τόσο στο αμυντικό, όσο και στο εκτελεστικό κομμάτι, η ΤΣΣΚΑ κατάφερε να κερδίσει τον έλεγχο της αναμέτρησης, όπως δείχνει και το 43-39 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Μίλος Τεόντοσιτς, ήταν αυτός που με προσωπικό κρεσέντο, έδωσε στην ομάδα του ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα, με τους γηπεδούχους να φτάνουν τη διαφορά στα πρόθυρα του διψήφιου αριθμού πόντων (66-57). Η αντίδραση, όμως. ήρθε ξανά από τους παίκτες του Ίβκοβιτς, με αποτέλεσμα πολλές φορές να φτάνουν σε απόσταση βολής. Ο Τεόντοσιτς, όμως, καθώς και το σάστισμα των Τούρκων, όσες φορές τους παρουσιάστηκε η ευκαιρία να προηγηθούν, ήταν οι σημαντικότεροι παράγοντες, ώστε να μείνει το προβάδισμα στο πλευρό της ΤΣΣΚΑ, η οποία κοιτάζει πλέον την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας.

Δεκάλεπτα: 21-27, 43-39, 66-57, 88-83.
ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ιτούδης): Ντε Κολό 9, Τεόντοσιτς 20 (5), Φριτζόν 10 (2), Τζάκσον 2, Μαρκοισβίλι, Γουίμς 13 (3), Βοροντσέβιτς 7, Κάουν 16, Χριάπα, Χάινς 11.
Αναντολού Εφές (Ίβκοβιτς): Μπαλμπάι, Οσμάν 6, Περπέρογλου 14 (2), Σάριτς 12 (1), Κρστιτς 13, Ντρέιπερ 14 (2), Λάσμε 5, Τζάνινγκ 5, Ερτέλ 10 (1), Μπιέλιτσα 4.