Η Ζαλγκίρις μπορεί να βρίσκεται ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης των play-offs στο Top-16 της Ευρωλίγκα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δε θέλει να βλέπει την ομάδα του ανταγωνιστική μέχρι το φινάλε, προσπαθώντας να την προετοιμάσει και για τα play-offs που θα ακολουθήσουν στο πρωτάθλημα Λιθουανίας. Κάπως έτσι, η ομάδα από το Κάουνας αποφάσισε να ενισχυθεί, εντάσσοντας στο δυναμικό της τον Τζερόμ Ραντλ.

Ο Αμερικανός πλέι-μέικερ, έρχεται να αντικαταστήσει τον Μάντας Καλνιέτις που μετεγγράφη στην Αρμάνι Μιλάνο, ορμώμενος… εξ Αυστραλίας. Εκεί, αγωνιζόταν στους Αδελαΐδα 36ερς, όπου είχε κατά μέσο όρο 24 πόντους και 5.2 ασίστ σε σύνολο 23 παιχνιδιών. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Φλόριντα, χωρίς να καταφέρνει όχι μόνο να μην επιλεγεί από κάποια ομάδα του ΝΒΑ, στο ντραφτ του 2010, αλλά ούτε και να στεριώνει σε κάποια ομάδα έκτοτε, αφού έχει παίξει σε 11 συλλόγους.

Η Ζαλγκίρις, είναι πλέον… ο 12ος σύλλογος του 28χρονου παίκτη, έχοντας περάσει από τέσσερις ηπείρους (Ευρώπη, Ασία, Αμερική, Ωκεανία) και βιώνοντας για πρώτη φορά την εμπειρία της Ευρωλίγκα.