Πριν από λίγες ημέρες ο Άαρον Τζάκσον είχε δει… “αστεράκια”, καθώς στην νικηφόρα αναμέτρηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας απέναντι στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για τη VTB League, ο Αμερικανός πλέι-μέικερ είχε δεχτεί αγκωνιά από τον Γκριγκόρι Μοτοβίλοφ, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσκομείο.

Οι.. “ζημιές” που είχε υποστεί δεν ήταν λίγες, μιας και οι εξετάσεις του είχαν δείξει  ελαφριάς μορφής διάσειση και τρία κατάγματα στο ζυγωματικό. Σύμφωνα με σημερινή(9/12) επίσημη ενημέρωση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Τζάκσον υποβλήθηκε την Τετάρτη(9/12) σε χειρουργική επέμβαση διάρκειας 5 ωρών στο πρόσωπο (συγκεκριμένα σε κόκκαλο του ζωγαματικού του), σε κλινική των ΗΠΑ. Η διαδικασία κύλησε ομαλά, όμως ο Αμερικανός πλεί-μείκερ δεν θα μπορεί να ταξιδέψει με αεροπλάνο για τις επόμενες δύο εβδομάδες, σύμφωνα με τις συστάσεις των ιατρών. Με την επιστροφή του στη Μόσχα, ο παίκτης αναμένεται να εξεταστεί και από το ιατρικό τιμ της ΤΣΣΚΑ, προκειμένου να εκτιμηθεί με ακρίβεια το χρονικό διάσημα απουσίας του. 

Παρ’ όλα αυτά, ο Δημήτρης Ιτούδης έχει και ένα λόγο να χαμογελά τις τελευταίες ημέρες, καθώς στον πρόσφατο αγώνα της ομάδας του με τη Ρίγα για τη VTB League, ο Τζόελ Φρίλαντ έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αγωνιζόμενος για 6 λεπτά. Ο Βρετανός φόργουορντ/σέντερ αποκτήθηκε το καλοκαίρι, όμως ένας τραυματισμός στην αριστερή του γάμπα λίγο πριν από το ξεκίνημα των επίσημων αγώνων τον άφησε εκτός στο ξεκίνημα της χρονιάς. Πλέον είναι απόλυτα υγιής και πάλι, με τον Έλληνα τεχνικό να προσθέτει ακόμα ένα δυνατό “χαρτί” στο ίσχυρο “οπλοστάσιο” του.