Ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενο, έγινε και επίσημο το μεσημέρι της Πέμπτης (13/1): Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Maccabi δεν θα διεξαχθεί, λόγω των νέων κρουσμάτων κορονοϊού που βρέθηκαν στη σημερινή προπόνηση της ισραηλινής ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση της EuroLeague:

«Ο αγώνας της 21ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της EuroLeague, μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Maccabi Tel Aviv, που αρχικά ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου, έχει αναβληθεί. Η Maccabi ζήτησε την αναβολή, αφού πολλά μέλη της ομάδας βρέθηκαν θετικά στον COVID-19, γεγονός που αφήνει την ομάδα χωρίς τους ελάχιστους οκτώ παίκτες που είναι κατάλληλοι να παίξουν.

Σύμφωνα με τους Ειδικούς Κανονισμούς λόγω COVID-19, που εγκρίθηκαν από την Εκτελεστική Επιτροπή Μετόχων του ECA, κάθε παιχνίδι μπορεί να επαναπρογραμματιστεί έως και τρεις φορές, εάν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες. Η Euroleague Basketball θα συντονίσει, σε συνεργασία με τις ομάδες που επηρεάζονται, τις καλύτερες επιλογές για τον επαναπρογραμματισμό των αγώνων. Εναλλακτικές ημερομηνίες θα ανακοινωθούν στις επίσημες πλατφόρμες της Euroleague Basketball».