Την προσπάθεια του Ερυθρού Αστέρα στην φετινή απαιτητική Euroleague αναμένεται να ενισχύσει ο Taylor Rochestie.O 35χρονος guard που πέρσι ήρθε στον Ολυμπιακό για να βοηθήσει με την εμπειρία του σύμφωνα με το tweet του Ιταλού δημοσιογράφου Emilliano Carchia αναμένεται να επιστρέψει στην Eurolegue και στα ερυθρόλευκα αυτή την φορά όμως για χάρη του Ερυθρού Αστέρα. Αυτό μάλιστα θα είναι το δεύτερο πέρασμα του από την Σέρβικη ομάδα καθώς έχει ξαναγωνιστεί για λογαριασμό της ομάδας του Βελιγραδίου την σεζόν 2017/18.

  Η Σέρβικη ομάδα στον πρώτο επίσημο αγώνα της απέναντι στην Fenerbahce έδειξε να πάσχει στον άσσο τόσο αμυντικά, απέναντι στον περσινό της ηγέτη Lorenzo Brown αλλά και στον δις νικητή της Ευρωλίγκα και MVP της διοργάνωσης το 2016 Nando De Colo, αλλά και δημιουργικά μιας και η ομάδα συνολικά είχε μόλις 12 ασίστ και οι άσσοι της μαζί 6. Έτσι λοιπόν ο Rochestie φαίνεται να είναι ο εκλεκτός του coach Obradovic για την ενίσχυση στον άσσο της ομάδας, με τον 35χρονο βετεράνο guard να γυρίζει εκεί που έκανε μια από τις πιο μεστές του σεζόν στα παρκέ της Euroleague μετρώντας συνολικά την σεζόν 2017/18 14.3 πόντους, 2.3 rebounds και 5 assists ανά αγώνα. Καταλαβαίνουμε πολύ καλά λοιπόν πως ο Rochestie θα πάει στον Ερυθρό Αστέρα για να δώσει στην θέση 1 της ομάδας την εμπειρία που αυτή την στιγμή στερείται καθώς οι Holl και Walden μπορεί να είναι ορεξάτοι, ώστε να αποδείξουν πράγματα αλλά δεν έχουν την ανάλογη εμπειρία από το υψηλό επίπεδο που χρειάζεται συνεχώς η Euroleague.

 Καταλαβαίνουμε λοιπόν με την προσθήκη του Rochestie στην ομάδα του Ερυθρού Αστέρα πως η ομάδα από την Σερβία θα προσθέσει ακόμα περισσότερη εμπειρία δίπλα στους νέους και ελπιδοφόρους rookies και μη στην Euroleague που θέλουν να αποδείξουν πως αξίζουν μια θέση στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Μένει να δούμε αν θα καταφέρουν τα νιάτα και η εμπειρία θα συνδυαστούν με τρόπο τέτοιο ώστε οι άνθρωποι της ομάδας να νιώθουν δικαιωμένοι με την επιλογή τους.