Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα θυμάται για καιρό την τεράστια εμφάνιση που έκανε απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Ο Σέρβος έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη (69-60) του Ολυμπιακού μέσα στην Βαρκελώνη και έσπασε όλα τα κοντέρ, κάνοντας 3 ρεκόρ καριέρας και 1 ισοφάριση. Ο σέντερ του Ολυμπιακού ήταν πραγματικά απολαυστικός στο κάστρο της Μπαρτσελόνα και οδήγησε την ομάδα στην άλωσή του.

Ανατίναξε κάθε αμυντικό σύστημα των Καταλανών και έδωσε λύσεις σε κρίσιμα σημεία, ενώ βοήθησε τους Πειραιώτες να έχουν τον έλεγχο και να πάρουν μια σημαντική διαφορά στο δεύτερο μέρος.

Πέρασε χειροπέδες σε όλους τους πολυδιαφημισμένους ψηλούς των γηπεδούχων (κράτησε τον Τόμιτς στους 2 πόντους και τον Σεραφέν στους 2).

Πέτυχε 18 πόντους (με 8/9 βολές και 5/8 δίποντα).  Πήρε συνολικά 14 ριμπάουντ και  έκανε το πρώτο ρεκόρ καριέρας.

Πήρε 7 επιθετικά (ρεκόρ καριέρας) και 7 αμυντικά ριμπάουντ (ισοφάρισε το ρεκόρ που είχε πετύχει άλλές 4 φορές στην καριέρα του).

Είχε ακόμα 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 κοψίματα, έκανε 2 λάθη, κέρδισε 8 φάουλ και έτσι έφτασε συνολικά τους 36 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και καλά μαντέψατε, έκανε ρεκόρ καριέρας και σε αυτό τον τομέα.