H Bayern Mynich έκανε χθες ;ένα σημαντικό βήμα για την πρόκρισή της στα play off της Euroleague, καθώς επικράτησε της Efes Anadolu στην Γερμανία με 80-79, βελτιώνοντας το ρεκόρ της στο 19-11. Μάλιστα τη νίκη στην ομάδα του Αntrea Trincheri έδωσε ένας πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα ο James Gist. Ο έμπειρος center ήταν αυτός που σταμάτησε στον αέρα τον Larkin, σε μία φάση deja vu με εκείνη που έλαβε χώρα στις 16 Νοεμβρίου του 2017.

Τότε η τουρκική ομάδα υποδέχονταν τον Παναθηναϊκό, με τον παίκτη των «Βαυαρών» να αγωνίζεται για λογαριασμό του «τριφυλλιού». Τελικά οι «πράσινοι» επικράτησαν με 82-81, χάρη στην εκπληκτική εμφάνιση του Νκ Καλάθη ο οποίος άγγιξε το triple-double (29 πόντους, 10 ασίστ, 9 ριμπάουντ). Ωστόσο μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία της ελληνικής ομάδας είχε και ο Gist, ο οποίος τάπωσε σε νεκρό χρόνο τον Eric McCollum.

Τα χρόνια μπορεί να πέρασαν και ο Αμερικανός center να μεγάλωσε, όμως από ότι φαίνεται κάποια πράγματα δεν ξεχνιούνται. Έτσι στο χθεσινό ματς γύρισε τον χρόνο πίσω αποδεικνύοντας ότι η μπογιά του περνάει ακόμα.

Δείτε στο 1:43 τάπα του στον McCollum:

 

 

Και εδώ εκείνη στον Larkin: