Το μενού της επόμενης εβδομάδας περιλαμβάνει «διαβολοβδομάδα» για τις ομάδες που συμμετέχουν στην Euroleague, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τις Baskonia και Armani Milano στο ΟΑΚΑ και τον Ολυμπιακό να ταξιδεύει στην Ισπανία για να αντιμετωπίσει τις Valenca και Real Madrid.

Από την πλευρά της η διοργανώτρια αρχή όρισε τους διαιτητές για αυτές τις αναμετρήσεις. Αρχικά σε εκείνη του «τριφυλλιού« κόντρα στους «Βάσκους« (29/3) θα βρεθούν οι Ilia Belosevic (Σερβία),Carmelo Paterniko (Ιταλία) και Milan Nedovic (Σλοβενία), ενώ σε αυτή με αντίπαλο την ιταλική ομάδα δύο μέρες αργότερα οι, Sreten Radovic (Κροατία), Fernando Roca (Πορτογαλία) και Saulius Ratsis (Λιθουανία).

Όσον αφορά τα παιχνίδια των «ερυθρολεύκων», η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα αντιμετωπίσει αρχικά την Valencia (31/3), ένα ματς το οποίο θα διευθύνουν οι Olegs Latisevs (Λετονία), Υakoub Zamoiski (Πολωνία) και Robert Vilkicki (Τσεχία). Tέλος τρεις μέρες μετά οι «Πειραιώτες» θα δοκιμαστούν και στην έδρα της Real Madrid, με διαιτητές τους  Boris Rizik (Ουκρανία), Milan Nedovic (Σλοβενία) και Οuros Nikolic (Σερβία).