Η Φενερμπαχτσέ αντιμετωπίζει την οικοδέσποινα Ρεάλ Μαδρίτης στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό της αυριανής (15/5) ημέρας και ο Νίκος Ζήσης σε δηλώσεις του έκανε αναδρομή στην φετινή του παρουσία εκφράζοντας την πρόθεση του να κάνει το καλύτερο δυνατό, ώστε να βοηθήσει την ομάδα του. Παράλληλα, εκθείασε την “Βασίλισσα” και μίλησε για τον πολύ καλό του φίλο, Γιάννη Μπουρούση.

Αναλυτικά, όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

«Ήταν μία περίεργη σεζόν. Ξεκίνησα στην Ούνικς, όπου έπαιξα προκριματικά Ευρωλίγκας και τώρα είμαι εδώ. Έτσι τα έφερε η ζωή. Η ομάδα είχε έναν μεγάλο στόχο και τον πετύχαμε. Μπορεί να φάνταζε δύσκολο στην τρίτη αγωνιστική του Tοπ-16 με τις δύο σερί ήττες, αλλά είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και θα προσπαθήσω για το καλύτερο, να βοηθήσω την ομάδα μου.

Η Ρεάλ είναι μία ομάδα που παίζει πολύ καλό μπάσκετ, ειδικά στην έδρα της. Ανεβάζει το ρυθμό και τρέχει στο ανοικτό γήπεδο, ενώ πηγαίνει σαν τρελή στα ριμπάουντ. Εμείς δεν θα πρέπει να την αφήσουμε να το κάνει αυτό και να είμαστε κοντά στο τέταρτο δεκάλεπτο, για να τους αγχώσουμε».

Για το Φάιναλ Φορ της Μαδρίτης το 2008 με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Είναι ένα εντελώς διαφορετικό Φάιναλ Φορ. Τότε ήμασταν το απόλυτο φαβορί με την ΤΣΣΚΑ και ήταν διαφορετικές οι συνθήκες. Αλλά πάντα είναι ωραίο να βρίσκεσαι στο Φάιναλ Φορ».

Για τον Γιάννη Μπουρούση: «Ο Γιάννης είναι 15 χρόνια φίλος. Ξεκινήσαμε μαζί στην ΑΕΚ, παίζουμε στην Εθνική όλα αυτά τα χρόνια. Έχουμε φανταστικές αναμνήσεις μαζί. Δυστυχώς όμως ένας από τους δύο θα μείνει εκτός τελικού».