Με τις υπόλοιπες τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση για την δεύτερη ημέρα της 6ης αγωνιστική του Top-16 της Ευρωλίγκα! Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την τελευταία του ομίλου, Μπάμπεργκ, θέλοντας να ξεχάσει την εντός έδρας ήττα απ’ την Ρεάλ Μαδρίτης (54-58) και να φτάσει στην τέταρτη νίκη, που θα τον ισχυροποιήσει απέναντι στους αντιπλάλους του, για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης! Ο Αργύρης Πεδουλάκης αντιμετώπιζε και πάλι πολλά προβλήματα τραυματισμών κατά την διάρκεια της εβδομάδας (ίωση Μπανκς και Σόφο, ενοχλήσεις στη μέση για Ματσιούλις), με αποτέλεσμα να μην έχει όλους τους παίκτες στις προπονήσεις.

Η Κάχα υποδέχεται την Χίμκι μετά την εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα, ενώ η Μάλαγα απέναντι στην Εφές θέλει να συνεχίσει τα νικήφορα αποτελέσματα, μετά και το πολύ μεγάλο “διπλό” απέναντι στην ΤΣΣΚΑ την περασμένη εβδομάδα (81-94).

Κάχα Λαμποράλ (4-1) – Χίμκι (3-2) (21:30)

Έπρεπε να την επισκεφτεί η έτερη ισπανική ομάδα, για να “γευτεί” την πρώτη της ήττα, η Κάχα Λαμποράλ στο Top-16! Η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 90-79 την ομάδα του Ζαν Τάμπακ, που θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες απέναντι στους μαχητικούς Ρώσους. Η Χίμκι έχασε… στις λεπτομέρειες στην Τουρκία με 85-82 απ’ την Φενέρμπαχτσε, δείχνοντας για άλλη μία φορά πόσο σκληρή και δύσκολη ομάδα είναι για να την αντιμετωπίσεις! Πραγματικά ενδιαφέρον παιχνίδι στη Βιτόρια, απέναντι σε δύο επιθετικές ομάδες.

Ουνικάχα Μάλαγα (2-3) – Ανατολού Εφές (4-1) (20:45)

Η μεγάλη έκπληξη στον όμιλο του Παναθηναϊκού έγινε την περασμένη εβδομάδα, με την Μάλαγα να κερδίζει την ομάδα του Έτορε Μεσίνα με 81-94, περιπλέκοντας κατά πολύ την κατάσταση στην υπόθεση πρόκρισης! Η Ανατολού Εφές, έχει κάνει σπουδαίο ξεκίνημα στο Top-16 (4-1 σερί νικών) και μετά την σημαντική εντός έδρας νίκη απέναντι στην Ζαλγκίρις Κάουνας (56-52), ταξιδεύει στην Ισπανία για το “διπλό” που θα φέρει πιο κοντά την ομάδα του Οκτάι Μαχμούτι, στα προημιτελικά της διοργάνωσης!