Ο «Σάρας» σαραντάρησε! Ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ, μπαίνει σε αυτή την ξεχωριστή κατηγορία και, ασφαλώς, δε θα μπορούσε κάτι τέτοιο να περάσει απαρατήρητο. Ο «θρύλος» του Γιασικεβίτσιους, άλλωστε, δεν πρόκειται να παύσει να υπάρχει, καθώς ο ίδιος θέλει να τον διατηρήσει από τη θέση του προπονητή, την οποία ανέλαβε στη Ζαλγκίρις, μετά την απομάκρυνση του Γκιντάρας Κράπικας.

Δύο προπονητές, με τους οποίους έγραψε ιστορία, με αποκορύφωμα το triple crown με τον Παναθηναϊκό το 2009, ήταν εκείνοι που, μεταξύ άλλων, θέλησαν να δώσουν τις δικές τους ευχές. Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Δημήτρης Ιτούδης, απηύθηναν το δικό τους χαιρετισμό τον τωρινό τους συνάδελφο.

«Σάρας, χρόνια πολλά! Σου εύχομαι τα καλύτερα και φυσικά να περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί», είπε ο πρώτος, για να συμπληρώσει ιδανικά ο δεύτερος με τα εξής λόγια: «Φίλε μου Σάρας, σου εύχομαι τα καλύτερα. Δεν είναι εύκολο να γίνεται 40 ετών, έχεις πολλές εμπειρίες. Σου εύχομαι να συνεχίσεις, να έχεις υγεία εσύ και η οικογένειά σου. Χαρά και υγεία για εσένα και την οικογένειά σου».