Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για το αυριανό (8/2) παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με τον Παναθηναϊκό στην Πόλη και τόνισε ότι η ομάδα του θα βρει απέναντί της αύριο ένα διαφορετικό τριφύλλι σε σχέση με το πρώτο ματς των δυο ομάδων στο ΟΑΚΑ όπου οι Τούρκοι είχαν κερδίσει τους πράσινους.

Ο προπονητής της Φενέρ επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει πλέον μετά τον ερχομό του 66χρονου κόουτς, έχει άλλο προφίλ, παίζει διαφορετικό μπάσκετ με τον Πιτίνο απ΄ ό,τι έπαιζε επί των ημέρων του Τσάβι Πασκουάλ, έχει αλλάξει το αμυντικό προφίλ του και έδειξε στο τελευταίο του ματς με την  ότι Εφές παίζει πια πολύ καλά και με υψηλή ένταση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για το ματς με τον Παναθηναϊκό:  «Ο Παναθηναϊκός παίζει διαφορετικό μπάσκετ με προπονητή τον Πιτίνο. Πρώτα απ’΄ολα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τις αλλαγές που έχουν κάνει στην άμυνά τους και για τα πράγματα που θα προσπαθήσουν να κάνουν στην επίθεση. Έπαιξαν καλά στο τελευταίο παιχνίδι της Euroleague κόντρα στην Εφές, έπαιξαν με υψηλή ένταση, έτσι πραγματικά πρέπει να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας για αυτό το παιχνίδι».