Παρακολουθήστε ζωντανά την βράβευση των κορυφαίων στην Μαδρίτη. Στην πρώτη σειρά κάθονται οι Βασίλης Σπανούλης δίπλα στον Μίλος Τεόντοσιτς, και οι Θοδωρής Παπαλουκάς, Μπράιαντ Ντάνστον, Φελίπε Ρέγιες, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Νεμάνια Μπιέλιτσα και αρκετούς ακόμα.

bjelitsa-mvp euroleague 2015

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης της εφετινής αγωνιστικής σεζόν της Ευρωλίγκας. Ο Σέρβος φόργουορντ της Φενέρ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ όσους με επέλεξαν και με ψήφισαν, αλλά και στην οικογένειά μου που με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια», ήταν τα πρώτα λόγια του Σέρβου άσου ο οποίος πρόσθεσε: 

«Είναι μια ιστορική στιγμή για την ομάδα μου, τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, που φτάνει για πρώτη φορά στο Final Four. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου, που με βοήθησαν να έχω αυτή την τιμή. Σημαίνει πολλά για μένα». 

Της βράβευσης του Μπιέλιτσα είχαν προηγηθεί και οι άλλες των παικτών που ξεχώρισαν στην εφετινή σεζόν. 

spanoulis-papaloukas-vravevsi 2015-madrid

Αναλυτικά: 

– Τέιλορ Ρότσεστι (Νίζνι, πρώτος σκόρερ Ευρωλίγκας) 

– Μπράιαντ Ντάνστον (Ολυμπιακός, καλύτερος αμυντικός) 

dunston-papaloukas-vravevsi 2015-madrid

-Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς (παίκτης Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, Rising Star) 

– Τα μέλη της καλύτερης πεντάδας: Μίλος Τεόντοσιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας),Βασίλης Σπανούλης (Ολυμπιακός), Νεμάνια Μπιέλιτσα (Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ), Φελίπε Ρέγες (Ρεάλ Μαδρίτης), Μπόμπαν Μαριάνοβιτς (Ερυθρός Αστέρας). 

Για τους Ντάνστον και Μπογκντάνοβιτς ήταν η δεύτερη χρονιά στη σειρά που έλαβαν το ίδιο βραβείο με τον άσο του Ολυμπιακού να το παραλαμβάνει από έναν πρώην ερυθρόλευκο τον Θοδωρή Παπαλουκά. 

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς δεν παραβρέθηκε στην βράβευση.

Την πίστη ότι η διοργάνωση θα στεφθεί με επιτυχία εξέφρασε ο περιφερειάρχης της Μαδρίτης, Ιγνάθιο Γκονθάλεθ :

«Καλώς ήρθατε στη Μαδρίτη κι ελπίζουμε να απολαύσετε την ομορφιά και την κουλτούρα της. Η πόλη μας έχει γίνει τα προηγούμενα χρόνια το επίκεντρο μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων. Το Final Four έχει μεγάλη κοινωνική και οικονομική σημασία για τη Μαδρίτη. Είμαι βέβαιος πως η διοργάνωση θα έχει μεγάλη επιτυχία. Καλώς ήρθατε και σας ευχαριστούμε που είστε εδώ. Ελπίζω να περάσετε φανταστικά», τόνισε ο κ.Γκονθάλεθ. 

proponites-paiktes-madridf4-sinentefksi tipou