Οι Aaron White και Keifer Sykes έδειξαν πολύ ανεβασμένοι στη νίκη (82-68) του Παναθηναϊκού επί της Fenerbahce και έβαλαν κι αυτοί την υπογραφή τους στην σπουδαία επιτυχία της ομάδας.

Ο Keifer Sykes τελείωσε το ματς με σπουδαίο απολογισμό. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε 11 πόντους με 1/2 δίποντα και 3/5 τρίποντα, πήρε 4 ριμπάουντ μοίρασε 5 ασίστ, ενώ δεν έκανε κανένα λάθος στα 22΄.07΄΄ που έμεινε στο παρκέ.

Ο Aaron White, που έχει ακούσει πολλά, καθώς δεν έχει σταθεί στο ύψος του ως τώρα και δεν έχει θυμίσει το καλό του πρόσωπο που είχε δείξει πολλές φορές όταν έπαιζε στην Zalgiris (μετά ακολούθησε, βέβαια, μια κάκιστη πορεία με την Armani πέρσι), είχε 7 πόντους με 2/2 δίποντα, 1/5 τρίποντα, πήρε 1 ριμπάουντ και είχε καλή παρουσία στην άμυνα.

Ο White μίλησε για το ματς, αλλά στάθηκε και σε εκείνον. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ τόνισε ότι ξέρει πως ο κόσμος περιμένει να δει τον White της Zalgiris κα υποχέθηκε ότι σιγά, σιγά θα βρει τον εαυτό του.

Αναλυτικά ο Aaron White είπε:

Για τη νίκη επί της Fenerbahce: «Ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για εμάς. Πολλά παιδιά έκαναν ένα βήμα μπροστά, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να πάρουμε την νίκη. Ήταν ένα καλό ματς για τον Παναθηναϊκό».

Για το ότι ο κόσμος περιμένει να δει τον White της Zalgiris και πότε θα γίνει αυτό επισήμανε: «Ισχύει ότι οι φίλαθλοι περιμένουν να δουν την εικόνα που είχα με την φανέλα της Ζαλγκίρις. Σιγά-σιγά θα βρω την αυτοπεποίθηση μου και τον εαυτό μου. Πιστεύω ότι θα βρω τον εαυτό μου. Νιώθω πολύ καλά είμαι τυχερός που έχω αυτούς τους προπονητές και τους συμπαίκτες και με βοηθούν να επιστρέψω στην κατάσταση που ήμουν».

Sykes: «Δεν ήταν εύκολο, ήθελα να ηρεμήσω»

Ο Keifer Sykes τόνισε ότι δεν ήταν εύκολο αυτό το διάστημα, καθώς ήρθε αργά στην ομάδα, έπρεπε να προσαρμοστεί σε ένα νέο περιβάλλον, να μάθει τα plays και εκεί ήρθε και ένας τραυματισμός.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού ανέφερε: «Δεν ήταν εύκολο για μένα. Ήρθα σε μία νέα ομάδα, πρέπει να μάθω τα plays. Τραυματίστηκα στο προηγούμενο ματς, ήθελα λίγο να ηρεμήσω και να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Ο προπονητής μου έδωσε λεπτά και τελικά κερδίσαμε».