Μια φήμη,που τάραξε τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ, κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες καθώς δημοσίευμα έκανε λόγο για μετακίνηση του Σέρχιο Γιουλ στο ΝΒΑ και τους Χιούστον Ρόκετς. Επρόκειτο όμως για μια καλοστημένη φάρσα.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «apuestasbaloncesto.com.es» εκμεταλλεύτηκε την αντίστοιχη Πρωταπριλιά των Ισπανών που γιορτάζεται στις 28 Δεκεμβρίου και θέλησε να στείλει τον σούπερ σταρ της Ρεάλ στο Χιούστον! Στο δημοσίευμα της εξηγεί ότι ο Ισπανός σταρ έχει αποδεχθεί την πρόταση των της ομάδας του Τζέιμς Χάρντεν και πολύ σύντομα θα αφήσει την Ρεάλ Μαδρίτης.Οι Ισπανοί φέρονταν να αναζητούν ήδη τον αντικαταστάτη του με το όνομα του Φακούντο Καμπάτσο της Μούρθια(δανεικός από την Ρεάλ) να είχε πέσει στο τραπέζι.Τέλος δεν διευκρινίστηκε το αν ο Γιουλ θα αγωνιστεί κόντρα στην Αναντολού Εφές για την 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Μιλούσαν για σχεδόν τελειωμένη υπόθεση και κατάφεραν να κάνουν όλο τον κόσμο να ψάχνεται.Μήπως όμως όπου υπάρχει καπνός,υπάρχει και φωτιά;Η φάρσα πάντως ήταν πέρα για πέρα πετυχημένη!

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα:

 llull rockets