Η Καρσίγιακα νίκησε στην έδρα της την Ανατολού Εφές, η οποία δεν κατάφερε να τελειώσει την προημιτελική σειρά στη Λίγκα του τουρκικού πρωταθλήματος, με τον αντίπαλο να ισοφαρίζει σε 1-1.

Ωστόσο το game 3 της σειράς αναβλήθηκε, μιας και η Τουρκική Ομοσπονδία αποφάσισε να ορίσει το παιχνίδι, μετά τη μάχη της ομάδας του Αταμάν με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο του Final 4 στο Βελιγράδι, όπου θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους την Πέμπτη (19/5) με έπαθλο μία θέση στον τελικό της Euroleague.

Βέβαια αυτό ίσως να μην σημαίνει και κάτι. Ίσα-ίσα ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σε λίγο (σήμερα, 17:00) τον Κολοσσό Ρόδου στο ΣΕΦ και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα τεστάρει την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του, οι οποίοι με τη σειρά τους θα δώσουν μία καλή πρόβα τζενεράλε απέναντι στην 3η ομάδα της Basket League (Κολοσσός) και θα πάνε «ζεστοί» για τον υπέρ πάντων αγώνα με αντίπαλο την τουρκική ομάδα.

Έτσι και αλλιώς η κούραση δεν παίζει ρόλο σε τέτοιου επιπέδου αγώνες, αλλά ποιος θα θέλει περισσότερο την πρόκριση και σε τι κατάσταση θα βρεθούν τα ατού των δύο αντιπάλων την προσεχή Πέμπτη.

Τα υπόλοιπα στο παρκέ του Βελιγραδίου.