Ο Kyle Hines πρωταγωνιστεί στο τελευταίο επεισόδιο του «Focus On» της Euroleague.

Όλοι οι συμπαίκτες του σε όλες τις ομάδες έχουν να πουν τα καλύτερα για εκείνον. Σε δέκα χρόνια παρουσίας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετρά 4 κούπες και φυσικά είναι μέλος της ομάδας της δεκαετίας.

Στο ντοκιμαντέρ είπαν οι παρακάτω τα εξής…

Hines: Αυτό το συναίσθημα να σηκώνεις το Κύπελλο, να κατακτάς το πρωτάθλημα, να πίνεις σαμπάνια, σου ανεβάζουν την αδρεναλίνη. Θέλω να με θυμούνται ως καλό συμπαίκτη, σαν έναν που πάλευε συνέχεια για τους άλλους της ομάδας. Η Euroleague είναι ένας μακρύς μαραθώνιος, χρειάζεται πολύ δουλειά για να την κατακτήσεις.

Ιτούδης: Είναι εκπληκτικός, όταν έχω τον Kyle στο παρκέ αισθάνομαι πως θα παρουσιάσει με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία μου και τι εκφράζει η ΤΣΣΚΑ.

Hilliard: Είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει χωρίς ίχνος υπερβολής. Έχει μία τρομακτική δύναμη η ήρεμη παρουσία του εντός κι εκτός παρκέ. Τον ρωτάω για οτιδήποτε. Θα μου δώσει την καλύτερη απάντηση.

James: Ο Kyle είναι φοβερός συμπαίκτης. Αν είσαι γκαρντ θα κάνει αυτά τα μικρά πράγματα στο παρκέ, είναι ηγέτης, παίζει άμυνα, παίζει επίθεση. Είναι από τους καλύτερους συμπαίκτες που θες να έχεις.