Η Real Madrid παρά την αγωνιστική κρίση που είχε στο τέλος της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκα, εν τέλει όχι μόνο κέρδισε την πρόκριση στο Final 4, αλλά το έκανε σκουπίζοντας την Maccabi. Τα κρισιμότερα τώρα έρχονται για τους “Μερένγκες”, αλλά εκείνοι κοιτούν και την ενίσχυσή τους ενόψει της επόμενης σεζόν.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες από τη χώρα της Ιβηρικής η ομάδα του Laso έχει βάλει στο μάτι τον Mario Hezonja, ο οποίος πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν με την Unics Kazan. Ο ίδιος είχε υπογράψει συμβόλαιο 1+1 ετών το περασμένο καλοκαίρι με την ομάδα του Ταταρστάν, ωστόσο η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ρώσων και Ουκρανών έχει διαφοροποιήσει τα δεδομένα και το καλοκαίρι ο Κροάτης SF αναμένεται να είναι ελεύθερος.

H μαδριλένικη ιστοσελίδα “elconfidencialdigital.com” το πάει ένα βήμα παραπέρα μιλώντας για συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, με τη Real να μην επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο. Τέλος θυμίζουμε ότι ο Hezonja ήταν παίκτης της Barcelona πριν αρκετά χρόνια, επομένως πιθανή μετακίνηση του στους  Μαδριλένους θα προκαλέσει αν μη τι άλλο μεγάλο ντόρο.