Στις δηλώσεις του αμέσως μετά τον αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού και Τούροβ, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ξεκαθάρισε πως αυτό που είδαμε στον αγωνιστικό χώρο περίμενε ότι θα συνέβαινε. Θα έβρισκαν οι παίκτες, δηλαδή, μία δύσκολη αντίπαλο μπροστά τους. Ένα θέμα που έθιξε ήταν η έλλειψη ενέργειας όσο κυλούσε το δεύτερο ημίχρονο, πράγμα που επέτρεψε στους Πολωνούς να επιστρέψουν στη διεκδίκηση του ματς. Επιπροσθέτως, μίλησε για την ανάγκη βελτίωσης στο αμυντικό κομμάτι, τον Διαμαντίδη και το ρόλο που έπαιξε, καθώς και τον εξαιρετικό Σλότερ.

Αναλυτικότερα, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς είπε:

“Ξέραμε ότι θα έπρεπε να περιμένουμε ένα δύσκολο αγώνα. Είναι μία ομάδα που παίζει πολύ καλά και που  μπορεί να τη δεις σε σημεία του αγώνα να παίζει και με 5 σουτέρ στον αγωνιστικό χώρο. Πάντως, έτσι κι αλλιώς κοντρολάραμε καλά το ματς μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο. Σε εκείνο το σημείο σταματήσαμε να τρέχουμε και άρχισαν να τρέχουν αυτοί. Αυτό ήταν και το μεγάλο μας πρόβλημα. Με 2-3 καλές άμυνες στο τέλος, όμως, καταφέραμε να κερδίσουμε το ματς”.

Μετά, ο κόουτς Ιβάνοβιτς δέχθηκε ερωτήσεις:

Για το αν ήταν αναμενόμενα, λόγω πρεμιέρας, τα κενά διαστήματα στο αμυντικό κομμάτι.

Είναι νωρίς ακόμη για να είμαστε στο επίπεδο που πραγματικά θέλουμε. Ελπίζουμε πως όσο περνάει ο καιρός θα φτάσουμε σε καλό επίπεδο.

Για το τι περίμενε από τον Διαμαντίδη όταν τον έριξε στην τελευταία περίοδο και αν το πήρε.

Περιμέναμε, απλώς, να κερδίσουμε τον αγώνα. Όσον αφορά τον Διαμαντίδη, είναι ένας έμπειρος παίκτης που έχει τις λύσεις να παίξει σημαντικό ρόλο στο τέλος, τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα.

Για τις πρόσφατες δηλώσεις του Σλότερ ότι, κατά τον ίδιο τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, πρέπει να παίρνει περισσότερες πρωτοβουλίες και την εφαρμογή που αυτό είχε στο γήπεδο (σκόραρε 16 πόντους).

Είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και στο «1» και στο «2». Είναι καλύτερος, όμως, ως σούτινγκ γκαρντ, και γι αυτόν και για εμάς, γιατί όταν παίζει ως «1» χάνει ενέργεια. Έτσι χάνει την ποιότητα που έχει να σουτάρει και να παίζει ένας εναντίον ενός. Είμαστε, βέβαια, χαρούμενοι που μπορεί να παίζει στις δύο θέσεις.