Η Μπούντουτσνοστ σκόραρε 99 πόντους στη νίκη της επί της Μπασκόνια, τη στιγμή που τις προηγούμενες αγωνιστικές δεν είχε ξεπεράσει τους 71 πόντους σε κανέναν παιχνίδι.

 Ωστόσο, υπάρχει εξήγηση και αυτή είναι τα 21 τρίποντα που σημείωσε στο σημερινό παιχνίδι. Μία επίδοση που όμοια της δεν έχει υπάρξει, με την ομάδα του Αλεκσάνταρ Τζίκιτς να σημειώνει νέο ρεκόρ εύστοχων σουτ τριών πόντων σε αγώνα της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, τα 21 τρίποντα της Μπουντούτσνοστ «έσπασαν» την προηγούμενη κορυφαία επίδοση της διοργάνωσης, η οποία ήταν τα 19 εύστοχα τρίποντα που είχαν πετύχει η Σιένα (2012) και η Μπαρτσελόνα (2018).

 Παράλληλα, αυτή η νίκη είναι ξεχωριστή για τον σύλλογο του Μαυροβουνίου αλλά και τον προπονητή της. Και αυτό γιατί, η Μπούντουτσνοστ νίκησε στην Euroleague μετά από τις 4/12/2002 και το 91-75 επί της Σιένα. Από τότε μετρούσε 13 σερί ήττες στην διοργάνωση. Όσον αφορά τον Αλεκσάνταρ Τζίκιτς, κέρδισε στην Euroleague για πρώτη φορά μετά τις 27 Νοεμβρίου 2008. Τότε σαν κόουτς της Ολίμπια Λιουμπλιάνα είχε νικήσει 87-79 την Άλμπα.