Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επανήλθε στις νίκες μετά την εκτός έδρας ήττα από την Ζαλγκίρις στο Κάουνας, επικρατώντας εντός έδρας της Εφές και μένοντας σταθερά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Δημήτρης Ιτούδης αναφέρθηκε στη διαιτιησία σχολιάζοντας: “Είμαι στενοχωρημένος διότι όλοι συμφωνήσαμε στα μίτινγκ να βοηθήσουμε ώστε το μπάσκετ να πάει μπροστά και να είναι αρεστό στους φιλάθλους. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να κάνουμε βήματα πίσω και να μην δίνονται τα σωστά σφυρίγματα… Ξαφνικά είναι πολύ εύκολο να δέχεσαι αντιαθλητικά φάουλ. Προσπαθούμε να προστατέψουμε το μπάσκετ και να το κάνουμε καλύτερο ή απλά προσπαθούμε να έχουμε “κλεισστά” ματς με ενδιαφέρον;”

Σε ερώτηση για το αν η ομάδα του έχει ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα είπε: “Προσεύχομαι να είμαστε υγιείς για τρεις ή τέσσερις μήνες και μετά θα δούμε αν υπάρχει ψυχολογικό πρόβλημα ή όχι. Ίσως το ψυχολογικό πρόβλημα να είναι ότι έπρεπε να είμαστε στη 10η θέση και είμαστε πρώτοι τόσο στην Ευρωλίγκα, όσο και στη VTB League. Ευχαριστώ για την ερώτηση, ήθελα να εκφραστώ”.