Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην είναι στα καλύτερά του και να έχει απουσίες (στα πιτς ειναι οι Παπανικολάου, Martin), αλλά ο Δημήτρης Ιτούδης δεν τα βλέπει τα πράγματα με αυτό το πρίσμα ενόψει του αυριανού (25/2, 21:00) εκτός έδρας ματς με τους ερυθρόλευκους στην 26η Αγωνιστική της Euroleague.

Ο κόουτς των Μοσχοβιτών έπλεξε το εγκώμιο του Ολυμπιακού, στάθηκε στον Κώστα Σλούκα, τον Βασίλη Σπανούλη, τον Γιώργο Πρίντεζη και σε άλλους παίκτες των Πειραιωτών και τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι διαθέτουν μια ομάδα που έχει τα πάντα και είναι πάντα δύσκολο για έναν αντίπαλο να τους αντιμετωπίζει μέσα στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά προπονητής της CSKA, Δημήτρης Ιτούδης, τόνισε για την αυριανή μάχη των Ρώσων με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ:

«Ο Ολυμπιακός έκανε προσθήκες πρόσφατα, έχουν επίσης παίκτες που επιστρέφουν από τραυματισμούς. Αυτή είναι μια ομάδα που παλεύει και στις δύο άκρες του παρκέ, παίζουν παιχνίδι υψηλής ταχύτητας.

Πολλά πράγματα έρχονται από τα χέρια του Σλούκα και του Σπανούλη, οι κύριοι δημιουργοί τους, ο Harrison και ο McKissic έχουν επίσης καταστάσεις με την μπάλα στα χέρια τους.Έχουν επίσης συνδυασμούς με τον Πρίντεζη και τον Vezenkov.

Συνολικά, αυτή η ομάδα έχει τα πάντα και ξέρουμε ότι είναι πάντα δύσκολο να παίξει εναντίον τους εκτός έδρας. Είναι ένα είδος νέας αρχής για εμάς, έχουμε και νεοφερμένους παίκτες και παίκτες που επιστρέφουν από τραυματισμούς. Το καλό είναι που έχουμε τους περισσότερους παίκτες πίσω και δουλεύουμε στο υψηλότερο επίπεδο».