Σήμερα έγινε γνωστό πως ο Mike James ανανέωσε και επίσημα στην CSKA Moscow για τα επόμενα τρία χρόνια. Για το γεγονός αυτό τοποθετήθηκε τόσο και ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Ιτούδης, όσο και ο ίδιος Αμερικανός γκαρντ.

Το καλοκαίρι πολλά είχαν ακουστεί για τη μεταγραφή του James στη Ρωσία και πως δεν θα καταφέρει να προσαρμοστεί στο παιχνίδι που χρησιμοποιεί ο Έλληνας τεχνικός εκεί. Ωστόσο, μαζί διέψευσαν τους πάντες με βάση την εικόνα του παίκτη και της ομάδας συνολικά τόσο στην Euroleague, όσο και στη VTB League.

Δείτε τι δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης:

«Εκτιμούμε πολύ την παρουσία του Μάικ και τη συνεισφορά του στο παιχνίδι της ομάδας στη διάρκεια της φετινής σεζόν. Νομίζω ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Τόσο αυτός, όσο και οι προπονητές, η διοίκηση, οι πρόεδροι και οι χορηγοί θέλαμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Ο Μάικ βρέθηκε σε ένα καλό περιβάλλον, που του αρέσει να δουλεύει και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα συνεχίσουμε έτσι και τα επόμενα τρία χρόνια».

Δείτε την τοποθέτηση του Mike James, που την πραγματοποίησε μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

«Χαίρομαι που θα επιστρέψω στην ΤΣΣΚΑ και θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας για τρία ακόμα χρόνια. Ελπίζω να ολοκληρωθεί με τίτλους».

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση: