Η CSKA μπορεί να επιβλήθηκε με 92-76 της Fenerbahce στην Μόσχα και να έκανε το 1-0 στην σειρά με τους Τούρκους στα πλέι οφ της Euroleague, αλλά η αλήθεια είναι ότι από το χθεσινό ματς η ομάδα κρατάει μόνο τη νίκη, καθώς η εμφάνιση δεν ήταν καθόλου καλή.

Οι Τούρκοι πήγαν αποδεκατισμένοι από τον κορονοϊό στην Ρωσία. Πήγαν εκεί χωρίς τον προπονητή της Igor Kokoskov (χρέη πρώτου προπονητού έκανε ο βοηθός του Σέρβου, Erdem Can), αλλά και 5 παίκτες (Jan Vesely, Edgaras Ulanovas, Jarell Eddie, Bobby Dixon και τον νεαρό Yigit Onan). Μέσα σε όλα, ο Pierre είχε θέμα τραυματισμού και δεν ήταν στην 12άδα και σαν να μην έφτανε αυτό τραυματίας ήταν και ο Duverioglu, ο οποίος ήταν στην αποστολή, αλλά δεν έπαιξε.

Παρόλα αυτά όμως, έβγαλαν το λάδι για 32,5 λεπτά και λύγισαν τελικά λόγω κούρασης στα τελευταία 7,5 λεπτά.

Η όχι και τόσο καλή εμφάνιση της CSKA φάνηκε και από τα λόγια που είπε ο Δημήτρης Ιτούδης ενόψει του αυριανού 2ου αγώνα με την Fener.

O προπονητής της CSKA τόνισε ότι οι Μοσχοβίτες πρέπει να δουν τα λάθη τους και να προσπαθήσουν να αλλάξουν κάποια πράγματα έστω και σε μια μέρα ενόψει του αυριανού (23/4, 20:00) Game 2 με τους Τούρκους.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Ιτούδης είπε:

«Ξέρουμε ότι αυτή η σειρά είναι μεγάλη και δύσκολη. Έτσι πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το δεύτερο παιχνίδι, να δούμε τα λάθη μας, αναμφίβολα πρέπει να έχουμε καλύτερο spacing σε κάποιες περιστάσεις, να δουλέψουμε καλύτερα αμυντικά από το ξεκίνημα και να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε σε μια μέρα κάποια πράγματα».