Η ΤΣΣΚΑ νίκησε το “τριφύλλι” κάνοντας το 2-0 στην σειρά και ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για τον βελτιωμένο Παναθηναϊκό στην κάμερα της ΝΟVA ενώ, επισήμανε το δύσκολο έργο που θα έχει η ομάδα του στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά:

«Προφανώς δουλέψαμε και στο θέμα του μυαλού και συζητήσαμε γιατί έχουν γίνει ανατροπές. Όλοι είμαστε άνθρωποι. Αν δεν διαχειριστείς σωστά τα συναισθήματά σου μπορεί να βρεθείς να κυνηγάς, ειδικά όταν παίζεις με μια τόσο καλή ομάδα. Ο Παναθηναϊκός βελτιώθηκε όπως περιμέναμε, αλλά κάναμε το 2-0 και έρχεται η συνέχεια.

Τα τρίποντα έχουν να κάνουν με τη συγκυρία. Είναι ένα παιχνίδι ζωντανό και όμορφο. Οι παίκτες παίρνουν τις αποφάσεις και οι προπονητές βοηθούν. Διαθέτω παίκτες που μπορούν να σκοράρουν από μακρινή απόσταση. Τα περισσότερα τρίποντα σε αυτό το ματς που βάλαμε ήταν ελεύθερα. Ήμασταν και πάλι σταθεροί έξω από τα 6,75μ. Κρατάμε επίσης τις πολλές ασίστ και την καλή άμυνα, που βέβαια χαλάρωσε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Είναι λογικό, έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους, όχι με μηχανές. Θα προσεγγίσουμε το κάθε δεκάλεπτο διαφορετικά. Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε εντός κι εκτός έδρας ματς.

Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε κι άλλα κομμάτια στο παιχνίδι μας για το ματς στο ΟΑΚΑ. Πρέπει να δουλέψουμε πράγματα που είδαμε  στο δεύτερο ματς. Να δούμε αν θα είναι καλά ο Σλότερ, που νομίζω πως θα παίξει. Ο Παναθηναϊκός παίζει πολύ καλύτερα στην έδρα του κι έχει κάνει μεγάλες νίκες. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Δεν είμαι μάντης και δεν μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει. Θα πρέπει να δουλέψουμε σε ορισμένα σημεία».