Την φανέλα του Crvena Zvezda θα φοράει για τα επόμενα δυο χρόνια ο Langston Hall. Η σερβική ομάδα ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ του Προμηθέα.

Ο Hall αποχαιρέτησε την παλιά του ομάδα με ένα post και Instagram ευχαρίστησε τους Πατρινούς για τα 3 χρόνια που πέρασε στη ομάδα, η οποία όπως είπε τον βοήθησε να ανέβει επίπεδο. Μέσα σε όλα, ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε και για την επόμενη μέρα της καριέρας του και τόνισε ότι είναι ενθουσιασμένος για το επόμενο βήμα που θα κάνει στον Crvena Zvezda και την Euroleague:

Αναλυτικά ο Langston Hall έγραψε: «Σε ευχαριστώ Προμηθέα για αυτά τα τρία χρόνια που με βοήθησαν να ανέβω επίπεδο. Είμαι ενθουσιασμένος για το επόμενο βήμα στην EuroLeague και τον Crvena Zvezda που έχε τόσο υπέροχους φιλάθλους».

Ο Προμηθέας όντως έδωσε την ευκαιρία στον Hall να κάνει το μεγάλο βήμα. Ο Αμερικανός υπό την παγκέτα του Μάκη Γιατρά έγινε ένας πολύ αξιόπιστος και εξαιρτετικός πόιντ γκαρντ, που τράβηξε το βλέμμα πολλών ομάδων.

Τον Hall μάλιστα είχε στο μάτι αρχικά και ο Παναθηναϊκός, αλλά το όλο θέμα δεν προχώρησε τελικά.
Ο Αμερικανός έκανε μια εξαιρετική σεζόν και φέτος και μάλιστα στο Eurocup είχε μέσο όρο 11,4 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 5,7 ασίστ.

 

ΤΟ POST TOY CRVENA ZVEZDA ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ HALL

 

 

TO «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΤΟΥ HALL ΣΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Thank you @promitheas_patras for the past 3 years and helping me get to this level. Excited to take the next step to @euroleague with this great club @crvenazvezdakk and their amazing fans

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Langston Hall (@langston21) στις